KURUMSAL

www.cantugida.com

HAKKIMIZDA

Kuruluş amacımız;  Ülke pazarında gelişmekte olan ürün, hizmet, tedarik ve dağıtım alanlarında yenilikçi hizmet anlayışı ile değişen beklentileri karşılamak ve kendini daha da geliştirerek alanında öncü firmalardan biri olmaktır.

2010 yılında  CANTU Toptan Gıda MONTAZZI markası ile kendi kahvesinin fason üretimine, aynı zamanda soğuk ve sıcak ürünlerin üretimine başlamıştır.  MONTAZZI markasıyla sektörün majör oyuncuları arasında yer alıp her yıl piyasada hızla büyüyerek iyi bir ivme kazanmıştır ve yoluna büyüyerek devam etmektedir.

CANTU Toptan Gıda gelişmiş hizmet anlayışı, üretimde yüksek kalite, sorunsuz işleyen tedarik ve dağıtım zinciri ile; Otel, Restaurant, Cafe Zincirleri ve Cafeler, ile hizmet vermektedir. MONTAZZI  markası ilede oteller kanalında aynı anlayışla hizmetini büyüterek sürdürmektedir.

MONTAZZI  markası ile gelişim ve kurumsal anlayışla, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeyi sürdürmektedir.

MİSYONUMUZ

Sektördeki geniş kapsamlı hizmet, üretim ve dağıtım ile; ileri görüşlü, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet yeteneğine sahip, toplumsal değerlere önem vererek, hizmet verdiği müşterilere karşı kendini sorumlu hisseden, sürekli gelişimi benimseyen ve avantajlı fiyat ve kalitesiyle tercihi sürekli üzerinde tutan anlayışla faaliyet sürdürmek.

VİZYONUMUZ

Bulunduğu hizmet sektörünün kendi alanında öncüsü olmak. Girişimci ruhu, yenilikçi anlayış ve gelişimi ile farklı ürünlerin üretimi, tedariği ve dağıtımı ile sektöre yön veren kurum olarak tanınmak.